Sportfysio

Sportfysio scoort als het gaat om herstel

 sportfysio

Het menselijk lichaam is gemaakt voor beweging en sporten is dus een goede zaak. Als je op zijn minst één keer per week traint, kom je in ieder geval op die momenten in beweging, wat ervoor zorgt dat je bewegingsapparaat niet ‘vastroest’. Maar hoe prettig en gezond sporten ook is, soms gaat er iets verkeerd. Een misstap is snel gemaakt, een spier zomaar verrekt en soms levert dat vervelende klachten op. Jammer genoeg gaan dergelijke klachten niet altijd vanzelf over. Als je in Rotterdam of omgeving woont, is het in zo’n geval de hoogste tijd voor sportfysio!

Sportfysio voorkomt erger

Een sportblessure hoeft lang niet altijd behandeld te worden; vaak genoeg is het al voldoende als je jezelf tijdens de trainingen of het sporten wat meer in acht neemt, of als je even een training overslaat. Lijken je klachten hardnekkiger, dan kun je er echter beter niet te lang mee rondlopen. Als je op tijd op zoek gaat naar sportfysio, dan voorkom je dat je blessure zo uit de hand loopt dat sporten er een tijd lang helemaal niet meer in zit. De professionele therapeuten van Fysiotherapie Rotterdam Centrum Lage Land hebben een vakkundige kijk op dit soort blessures en formuleren een therapieplan op basis waarvan je zo snel mogelijk van die vervelende sportblessure af bent.

Weer pijnvrij sporten? Kies voor Sportfysio!

In onze moderne praktijk heten we je van harte welkom en gaan we op een deskundige manier te werk om je zo snel mogelijk weer als vanouds te laten sporten. We gaan daarbij rechtstreeks aan de slag met de bestrijding van je pijnklachten, maar hebben je meer te bieden dan dat. Zo kunnen we je ook adviseren over hoe je dit soort sportblessures in de toekomst kunt voorkomen, bijvoorbeeld door je houding aan te passen. Daarnaast kunnen we je ook tips geven over hoe je je spierkracht op peil kunt houden, om zo blessures te voorkomen. Al met al zit je bij ons dus goed voor sportfysio!