Over ons

over-onsGeschiedenis

In 2012 is de praktijk door Ellen Boom in de Duikerstaat gestart. Er kwam een snelle groei van het aantal patiënten. Een uitbreiding in 2012 en in december 2015 waren noodzakelijk om de zorg aan u te blijven verlenen. Het geeft de praktijk de uitstraling die hij nu heeft. 400m2 met 7 behandelkamers en met privacy. Revalidatie en sport in de twee oefenzalen die de praktijk rijk is. Met oefenmaterialen en zelfs een echte schommel voor de Kids!

Heeft u ze al zien rijden, onze scooters? U kunt nog niet naar buiten. Dan komt de therapeut op de scooter naar u toe. Zo zijn we snel heen en weer.

Team

1 maal per week bespreekt het basisteam patiënten die extra aandacht nodig hebben. Dan kunt u doorverwezen worden naar het kernteam voor ondersteuning. Er is een kernteam aanwezig dat vragen behandeld op het gebied van Hersen/Zenuwletsel, (Sport)Revalidatie en Kinderen. Zij hebben kennis en ervaring die bijdraagt aan uw herstel. Een fijn idee dat er meerdere therapeuten met uw herstel meedenken.

Stagiaires

U kunt ze tegenkomen bij alle medewerkers. Door een leerschool te bieden aan de nieuwe generatie blijft kennis aanwezig en kan worden verdiept. Vind u het niet prettig als een stagiair uw behandeling observeert of onder toezicht uitvoert. Geeft u dat dan aan bij de inschrijving?

Bezoekers

Binnen de praktijk komt u een zeer verschillende medebezoekers tegen. Let op: wij koppelen u aan een therapeut met kennis van uw klachten.

Als u voor het eerst komt. Dan reserveren wij voldoende tijd voor u. Er wordt een vraaggesprek en onderzoek gedaan. Gelijk krijgt u een behandeling en mogelijk oefeningen mee. Er wordt dus direct gestart aan uw herstel.

Neemt u een handdoek mee?

Afspraken maken of verzetten doet u bij onze receptionistes. Houdt er rekening mee, dat u de afspraak tot 24 uur van tevoren kunt verzetten. U mag ook inspreken op het antwoordapparaat.