Manuele therapie

Manuele therapie

manuele-therapie-lage-land


Heb je al een tijdje veel last van pijn aan je gewrichten? Blijf hier niet mee doorlopen, want een bezoek aan de manuele therapie in Rotterdam geeft vaak direct verlichting van de klachten.

 

Ervaren therapeuten bij manuele therapie


Je kunt bij ons terecht wanneer je last hebt van pijn in je rug, schouders, nek, kaken en heupen. Ook kun je een beroep op ons doen wanneer je je regelmatig duizelig voelt. Wij hebben 2 manueel therapeuten die je op een deskundige wijze kunnen helpen met manuele therapie.

 

Bewegen is belangrijk


Wij noemen ons zelf ook wel specialist in bewegen. Ook al heb je pijn aan je gewrichten, blijf niet stil zitten. We helpen je tijdens de manuele therapie graag met adviezen en tips, zodat je weer op de juiste manier gaat bewegen. Daarnaast geven wij gerichte therapie, waardoor je pijnklachten hopelijk snel verleden tijd zullen zijn.

 

Een afspraak maken voor manuele therapie


Sinds 2006 hoef je niet eerst meer langs de huisarts voor een verwijzing. Je kunt dus gewoon op eigen initiatief bij ons langskomen voor manuele therapie. Tijdens de intake zullen we jouw klachten inventariseren en proberen we een passende behandeling te starten. Wij hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, dus als je aanvullend verzekerd bent, gaat de nota van je behandeling direct naar je verzekeraar. Wel net zo gemakkelijk. Ben je niet aanvullend verzekerd, kijk dan op onze website naar de tarieven voor manuele therapie.

 

Voordelen manuele therapie


Kom je bij ons voor manuele therapie, dan profiteer je van de volgende voordelen:

– Team van gespecialiseerde therapeuten
– Duidelijke tarieven en contract met de meeste zorgverzekeraars
– Het is ook mogelijk om voor ‘s avonds een afspraak te maken
– We maken een individueel behandelplan
– Veel aandacht voor bewegen
– Je kunt je eenvoudig aanmelden, zonder verwijsbrief