Manueel therapie

Manueel therapie: specialistisch en effectief

 manueel-therapie

Fysiotherapie Centrum Lage Land heeft je veel te bieden, óók als je klachten hebt die verholpen kunnen worden door een manueel therapeut. In onze moderne praktijk voor fysiotherapie Rotterdam werken niet alleen fysiotherapeuten, maar ook manueel therapeuten. Al onze therapeuten doen er alles aan om jou in beweging te krijgen én te houden. Heb je het idee dat er meer beweging in je zit, en wil je hier onder professionele begeleiding aan werken? Ook als het gaat om manueel therapie in Rotterdam ben je beter af bij Fysiotherapie Centrum Lage Land! Als je zo snel mogelijk weer optimaal wilt bewegen, bel je ons dus vandaag nog om een afspraak te maken!

 

Manueel therapie kijkt verder

Om de ‘titel’ manueel therapeut te mogen dragen, moet een fysiotherapeut na de opleiding Fysiotherapie een aanvullende opleiding tot manueel therapeut volgen. Je begrijpt dus dat je bij een manueel therapeut in handen van een deskundige bent! Tijdens deze aanvullende opleiding leert de therapeut in kwestie (nog) meer over de manieren waarop het lichaam beweegt. De nadruk ligt hierbij op de gewrichten en in het bijzonder op de wervelkolom. Een manueel therapeut kan heel gericht kijken naar de mogelijkheden die jouw gewrichten hebben als het om beweging gaat én doorziet snel hoe deze beweeglijkheid verbeterd kan worden. Kom je naar Het Lage Land voor manueel therapie, dan zul je zien dat je bewegingsvrijheid zienderogen toeneemt!

Je blijft bewegen met manueel therapie


Onze manueel therapeuten kunnen een breed scala aan klachten behandelen. Je kunt hierbij denken aan schouder- en nekklachten, nek- en hoofdpijn, kaakklachten en zowel hoge als lage rugklachten. Ook kun je baat hebben bij manueel therapie als je problemen bij het bewegen ervaart die door fysiotherapie niet lijken te kunnen worden verholpen. Het mooie van manueel therapie is dat je over het algemeen al heel snel verbetering ervaart. De speciale technieken die bij manueel therapie worden gebruikt zorgen er samen met deskundige adviezen en tips voor dat je al snel weer op een gezonde manier kunt bewegen.