Fysiotherapie Rotterdam

Adequate fysiotherapie Rotterdam

Er zijn lichamelijke klachten die blijven zeuren. Hoe vaak je ook op eigen initiatief oefeningen doet, er komt maar geen verbetering in. Het kan erg zinvol zijn om gebruik te maken van fysiotherapie Rotterdam. Fysiotherapie centrum Lage Land biedt uitstekende en effectieve mogelijkheden.

Fysiotherapie Rotterdam

Lage Land houdt zich bezig met de werking van het menselijke lichaam. Na fysiotherapie-lage-landkundig onderzoek van de klacht volgt een gedegen behandeling. Doelstelling is dat je zo goed als mogelijk weer zelfstandig kunt functioneren. Fysiotherapie Rotterdam behandeld een scala aan klachten. Door de brede kennis en de specialistische verdieping is het Lage Land in staat om pijn te verminderen, mobiliteit te vergroten, spierkracht te laten toenemen, het versterken van stabiliteit en het onderhouden van het lichaam bij chronische klachten.

Fysiotherapie in Rotterdam

Het Lage Land is deskundig in alles rondom menselijke beweging. Door een grondig onderzoek naar de klacht wordt er de passende therapie gevonden. Door middel van de juiste oefeningen, toepassingen en methoden wordt het lichaam hersteld en klachtenvrij gemaakt. Zodoende is onafhankelijk functioneren in het dagelijks leven mogelijk. Er zijn geen lange wachttijden – het centrum werkt snel. Bovendien is er een ruim en modern pand waarin ontspannen aan de therapie kan worden gewerkt. Overigens is fysiotherapie Rotterdam ook mogelijk in eigen huis wanneer je in de regio woont.

Breed aanbod

Naast fysiotherapie Rotterdam is het ook mogelijk een behandeling bij de ergotherapeut te volgen. Gebroken of ernstig gekneusde polsen of handen, moeite bij voortbewegen of zelfs bij beginnende vergeetachtigheid: ergotherapie is erop gericht in de eigen veilige omgeving te blijven functioneren. Alle dagelijkse activiteiten bieden naast hun functie ook veiligheid, een gevoel van eigenwaarde. De ergotherapeut begeleidt en ondersteunt in de voortgang van handelingen en lichamelijke taken. Ook is het mogelijk binnen het centrum om te sporten onder begeleiding van een professionele sportinstructrice.

Beweging

Lage Land houdt de regio in beweging. Door een snelle afsprakenprocedure wordt er een plan opgesteld, waardoor de juiste behandeling kan worden toegepast. Alles wordt in het werk gezet om je weer vrij te kunnen laten bewegen.