Fysio

Fysio

fysio-lage-land

Waarom bewegen zo belangrijk is

Recent onderzoek heeft aangetoond dat het huidige beweegadvies eigenlijk omhoog bijgesteld zou moeten worden want pas dan kan er ten volle geprofiteerd worden van de gezondheidsvoordelen die beweging je oplevert. Door bij Fysio te bewegen werk je aan een gezonder lijf, aan mentale fitheid en werk je preventief aan het voorkomen van gezondheidskwalen. Daarnaast geeft bewegen structuur aan een dagindeling en investeer je door te sporten op een ongedwongen manier in je sociale contacten.

Als bewegen niet vanzelf gaat

Soms is bewegen niet goed meer mogelijk, er kunnen gezondheidsproblemen zijn ontstaan die je verhinderen om actief bezig te zijn, er kan sprake zijn van aangeboren hersenletsel of COPD klachten of tijdens het sporten kan een, al dan niet oude blessure op gaan spelen. Bij Fysio kun je terecht met pijnklachten, spierklachten, gewrichtsklachten of ondersteuning na een operatie van een nieuwe knie- of heup. Wij werken met een therapieplan op maat en onze therapeuten verwijzen je zo nodig door naar specialisten.

De voordelen van bewegen bij Fysio


Door te bewegen krijg je meer energie en uithoudingsvermogen, blijf je op gewicht, voel je je een stuk jonger dan voorheen en verklein je de kans op welvaartsziektes als diabetes, darmkanker en hart- en vaatziekten. Fysio helpt je graag uitzoeken welke manier van bewegen voor jou mogelijk is. Ons streven hierbij is dat je uiteindelijk weer klachtenvrij kunt bewegen. Revalidatie Rotterdam aan huis is ook mogelijk.

Therapie en ondersteuning bij klachten of revalidatie

Omdat zitten nog schadelijker voor je gezondheid is dan roken, is het tijd om in beweging te komen. Maar als bewegen niet meer vanzelf gaat staat Fysio met een team van fysiotherapeuten en een sportinstructrice voor je klaar om ook jou op weg te helpen naar een gezonder leven.
Heeft u klachten waarbij de fysio u eventueel kan helpen? Neem gerust contact op.